mireasă

69 de idei trăznite pentru rochia de mireasă

În general, nu mă recomand pe mine pentru rochii de mireasă – toate au divorţat.


Toate fetiţele visează la ziua nunţii lor. Când sunt mici, fanteziile lor roiesc mai ales în jurul mirelui, care fără excepţie este tăticul. Pe măsură ce cresc, interesul lor pentru mire (care, între timp, au aflat că nu poate fi tăticul) se mută în fundal, total eclipsat de cel pentru rochia care le va transforma pe ele, tinerele prinţese, în regine.

De ce e atât de importantă rochia de mireasă? De ce devine centrul de greutate al întregului eveniment? Pentru că această ocazie îi permite ei să-şi trăiască reveriile în modul cel mai ostentativ, să strălucească mai mult decât oricând, să concentreze asupra făpturii ei admiraţia anturajului şi să o reflecte apoi în toată splendoarea apariţiei sale.

Când vine vorba de model, imaginaţia oricărei mirese irupe. Începe să caute, să se inspire, să facă permutări şi combinări de n luate câte k cu diferite părţi din diferite stiluri, răscolind şi răvăşind imensul catalog virtual în căutarea modelului unic, original, superb, expresiv, provocator… ce mai, într-un cuvânt, rochia perfectă!

Numai că uneori fantezia o ia razna, ieşind din perimetrul sacru şi ceremonios al evenimentului în sine şi avântându-se spre spaţiile neîngrădite ale extravaganţei. Disproporţionate, epatante, caraghioase sau pur şi simplu ridicole, îţi prezint în continuare o listă cu cele mai trăznite idei pentru rochia de mireasă, pe care nu ţi le poţi imagina.


Pe această pagină:

 1. Dau o grădină de trandafiri pentru o rochie

  Cele mai multe logodnice, de Ziua Îndrăgostiţilor, se aşteaptă în cel mai bun caz la o duzină de trandafiri şi o cerere în căsătorie. Miss Bikini 2009, pe numele ei Yin Mi, a avut parte de-o soartă ca-n poveşti.

  Iubitul ei, Xiao Fan, a ales să o ceară de soţie într-o rochie confecţionată din 9.999 de trandafiri roşii; rochia nupţială, desigur, în cazul în care ea ar fi acceptat, fiindcă roşul e culoarea tradiţională pentru rochii de mireasă la chinezi.

  Ei bine, ai să zici, de ce 9.999 de trandafiri? Fiindcă numărul 10.000 este, în legendele chinezeşti, apanajul zeităţilor. Şi ca să fie tot tacâmul, el a asortat-o cu o piesă vestimentară de culoare albă şi un buchet de orhidee galbene, care simbolizează dragostea, frumuseţea şi fertilitatea 1)The ultimate Valentine’s Day bouquet: Chinese man proposes to girlfriend with dress made from 9,999 real red roses” de Sadie Whitelocks, articol publicat de Daily Mail pe 14 februarie 20122)Chinese Man Proposes to Girlfriend with Dress Made From 9,999 Roses” de Lori Zimmer, articol publicat de Ecouterre pe 24 februarie 2012.

  9999 de trandafiri

 2. Rochia nupţială cu coadă de păun

  Să presupunem, prin absurd, că eşti Jennifer Lopez şi urmează să te măriţi cu Ben Affleck. Nu ţi-ar veni şi ţie să te „împăunezi”? Dar asta este bârfă, căci cei doi nu s-au (mai) căsătorit, însă rochia de mireasă cu coadă de păun este un fapt împlinit. Lucrată din 2009 pene de păun, creaţia unică şi neconformistă a Verei Wang costă 1,5 milioane de dolari (presupunând, prin absurd, că ţi-o permiţi) 3)12 Of The Most Expensive Designer Wedding Dresses” de Amanda Lauren, articol publicat de The Richest pe 16 decembrie 2014.

  Rochia de mireasă din pene de păun
  Păun alb

 3. Balade şi idile

  Mândra păstoriţă,
  Cu blondă cosiţă,
  S-a-mbrăcat mireasă
  Cu lână miţoasă…

  Mireasa miţoasă
  Lup în blană de oaie

 4. O rochiţă cu căpiţă

  Pentru miri care vor să-şi petreacă noaptea nunţii tăvălindu-se în fân.

  Mireasa din căpiţă
  Mireasă cu fân

 5. Pregătită de turnir

  Inima ei e protejată de zale aurite. Dar cred că el se mulţumeşte şi cu ce a rămas pe dinafară.

  Della Giovanna 2015
  Cămaşă de zale

 6. O mireasă gata de luptă

  Dar sabia?! Unde e sabia?!

  Christian Lacroix 2002

 7. N-am decât două mâini

  Aşa se plânge orice femeie care trebuie să se îngrijească de toate pregătirile de nuntă. Când vede o rochie cu multe braţe, răsuflă uşurată. Doar până când realizează că trebuie să aibă grijă şi de ele…

  Haya Al Houti
  Davy Jones

 8. Mireasa pirat

  O să-l jefuiască de tot?

  Rochie de mireasă cu craniu
  Angelica

 9. Mumia se mărită

  Ar fi bine să-şi găsească repede un mire, până nu-i cad toate bandajele.

  Givenchy 2002
  Mumie

 10. Arta cere sacrificii

  E adevărat, dar nu mi-am închipuit niciodată că ar putea fi vorba de sacrificii umane.

  Atelier Versace 1999

 11. Dada... Nu!

  Da, da, pentru poemul sensibil al lui Emily Dickinson, „The Soul has Bandaged moments„, ale cărui cuvinte au servit drept imprimeu.

  Nu, nu purta la nunta ta rochia de mireasă dadaistă, creată în 1994 de Lesley Dill şi care este expusă astăzi la Orland Museum of Art 4)Becoming: The Photographs of Clementina, Viscountess Hawarden” de Carol Mavor, carte publicată de Duke University Press în 1999.

  Nu te lăsa sedusă de aerul romantic al întregii poveşti, tu o să apari în faţa unor invitaţi cât se poate de moderni, arătând precum stafia unei mirese înecate, cu numele codificat al asasinului înscris pe rochie.

  Dada Poem Wedding Dress
  Emily Dickinson

 12. Se poartă cu crinolina pe ceafă

  O mireasă care şi-a pus deja poalele-n cap.

  Crinolina de cap
  Crinolină clasică

 13. Coafată din cap până-n picioare

  Thelma Madine este o creatoare excentrică de rochii de mireasă, fapt confirmat şi de apariţia sa în emisiunea „Big Fat Gypsy Weddings”, difuzată de postul britanic Channel 4 5)Big Fat Gypsy Weddings” în Wikipedia. Însă rochia din podoabă capilară pe care a realizat-o este de-a dreptul năucitoare!

  Reţeta: Se face o rochie de bal clasică, având 12 straturi. Pe ea se aplică şuviţe viu colorate, „doar” 230 de metri. Pentru un mai mare efect, se pun 1500 de cristale.

  Rochia, al cărei preţ este estimat la 50.000 de lire sterline, cântăreşte mai mult de 95 de kilograme. Doar nu credeai că la valoarea asta ai putea să fugi cu ea.

  Rochie din păr de om
  Rochie din păr de om - spate

 14. Păpuşa rusească se mărită!

  Cine nu o cunoaşte pe Matrioșka? E o celebritate mondială. Aşa că nu poate purta la nunta ei decât o rochie marca Yves Saint Laurent. E perfectă pentru o mireasă care ascunde ceva…

  Poupee Russe
  Matrioşka

 15. Văl de mireasă 3 în 1

  Pe lânga funcţia sa tradiţională, vălul mai poate fi umbreluţă de soare şi plasă contra insectelor. E util pentru mirese care vor să-şi ridice singure vălul, simplu şi comod.

  Jean Patou 1987
  Reem Acra 2014

 16. Camuflată ca la carte

  S-a deschis sezonul la vânătoarea de miri.

  Rochie de camuflaj
  Mireasa vânătoreasă

 17. O rochie puternic accesorizată

  Să înceapă nunta! Runda 1.

  Mireasă cu mănuşi de box
  Cununia civilă

 18. Cum doriţi să fie rochia de mireasă?

  Blondă, înaltă şi cu sânii mari!

  Creatoarea Zahia Dehar este o femeie fără complexe, care a făcut vâlvă în Franţa. Prezentările sale de modă sunt urmărite cu atenţie, mai ales că rochia de mireasă de la final o prezintă chiar ea.

  Zahia Dehar
  Realitatea

 19. Ceva lipseşte la rochie

  Să fie bunul gust?

  Rochie ciuruită

 20. Rochie cu cortul de nuntă la purtător

  Oare câţi pot intra înăuntru?

  Mireasă cu cort

 21. Mireasă luată... în balon

  La propriu şi la figurat. O rochie recomandată femeilor care nu se tem de remarci înţepătoare.

  Rochie de mireasă din baloaneRochie de mireasă din baloane
  Dansul mirilor

 22. Dacă nu spui da, te tai!

  O desfăşurare impresionantă de forţe.

  Rochie cu de toate
  Briceag elveţian

 23. Iluzie sau... deziluzie?

  O mireasă proaspăt scoasă din cutia unui magician. După cum se îndoaie, cred că a atins-o puţin cu ferăstrăul, dar – Slavă Domnului – că numai rochia a avut de suferit!

  Rochie tăîată
  Iluzionist

 24. O mireasă... uşoară

  Iată o idee inedită ca să împaci şi capra, şi varza: să ai fustă voluminoasă, dar să nu trebuiască să cari după tine cele câteva kilograme de dantelă, tul, mătase, tafta sau ce mai vrei tu. Însă mirele va trebui s-o ţină bine, ca să nu zboare de lângă el…

  Diana Eng show 2010
  Up

 25. Hello Kitty! Adio stil!

  Pe la 20 şi ceva de ani eram fan Ţestoasele Ninja. Mă învoiam de la serviciu ca să văd serialul de desene animat preferat. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi arătat rochia mea de mireasă dacă, prin absurd, s-ar fi îndrăgostit cineva de mine pe-atunci.

  Rochie de mireasă Hello Kitty
  Hello Kitty cu rochie de mireasă

 26. Rochia albă din... hârtie igienică

  Pentru femei care ştiu în ce rahat se bagă?

  Rochie de mireasă din hârtie igienică
  Rochie de mireasă din hârtie igienică 2

  Există chiar un curent al rochiilor de mireasă din hârtie igienică. Se concep tehnici speciale, se organizează concursuri etc. Unele chiar arată spectaculos. Cel puţin până când vine ploaia.

  Şi brandul de hârtie igienică Cashmere a speculat ideea, folosind-o în campaniile sale publicitare.

  Reclamă pentru Cashmere

 27. Rochia de mireasă cu aerisire la jupon

  De ce îmi lasă impresia că s-a certat cu croitoreasa ei înainte să-i coasă rochia?

  Rochia descusută

 28. Mireasa-pudel

  Fugită din lesă. I-a scăpat din mână mirelui.

  Karl Lagerfeld
  Pudel

 29. Cu forme de ananas

  Un costum foarte reuşit pentru serbarea de la grădiniţă! Căpşuni n-au?

  Rochie de Venera Kazarova
  Cap ca un ananas

 30. I-a mâncat căţelul rochia de mireasă

  Şi uite aşa sărmana Ivana Greencardavitch a trebuit să se mărite în lenjeria intimă. Şi ca să nu fie prea sumar îmbrăcată, şi-a cusut nişte flori din bucheţelul de mireasă pe ici, pe-colo. Slavă Domnului că ţinuta mirelui nu i-a plăcut căţelului.

  Puţin de ascuns
  Puţin de ascuns din spate

 31. Nuntă cu graffiti

  Nu am nicio idee de ce şi-au scris pe haine care e mire, care e mireasă, care e cavaler de onoare… Poate s-au gândit că dacă se vor îmbăta criţă la petrecere, să se ştie care cine e.

  Graffiti

 32. Cu capul în nori

  Greu de spus dacă norii se împrăştie sau se adună.

  Cu capul în nori

 33. Rochie din lână

  Jemma Sykes este o maestră în tricotat, dar şi absolventă a unei prestigioase şcoli de artă – Royal College of Art.

  În timp ce femeile cu prea mult timp liber împletesc câte un fular sau pulover, ei i-a venit ideea să tricoteze 100% manual… o rochie de mireasă! Şi fiind pentru un eveniment deosebit, a ales cel mai bun material: lână certificată organic.

  Rochia care a rezultat are şi o denumire nobilă: „The Elizabeth”.

  În 2008, cântăreaţa norvegiană Maria Mena a îmbrăcat această rochie pentru fotografiile de promovare a albumului său, „Cause and Effect” 6)Cause and Effect (Maria Mena album)” în Wikipedia.

  În cele din urmă, rochia a fost expusă la complexul comercial Harrods pentru a deveni cunoscută, iar apoi a fost scoasă la licitaţie în scopuri caritabile.

  Rochie croşetată
  Rochie croşetată - spate

 34. Mireasă în body

  Şi ce body!

  Body

 35. Voalul face toţi banii

  Zonele esenţiale sunt marcate şi accentuate. Restul e de ochii soacrei.

  Vălul de mireasă

 36. Rochie de mireasă din pungi de plastic

  Mireasă la pungă. Ieftin.

  Mireasă în pungi de plastic
  Rochie din pungi de plastic

 37. Mirese cu pantaloni

  Mai multe case de modă propun mireselor vestimentaţii cu pantaloni. Pe când îl vedem pe ginere cu trenă?

  Ralph&Russo
  Chanel
  Givenchy 2003

 38. Dragoste şi fotbal

  Karen Bell şi Simon, partenerul ei de viaţă, sunt suporteri ai echipei de fotbal Manchester City. Pentru nunta lor, ea şi-a făcut rochia din colecţia de tricouri ale formaţiei favorite, pe care Simon le adunase în tinereţe. A ieşit o rochie de vis pentru un microbist. Iar după ce au semnat actele, s-au dus direct la meci 7)And the bride wore blue: Bury woman marries wearing Manchester City wedding dress” de Mike Keegan, articol publicat în Manchester Evening News pe 28 decembrie 2011.

  Este interesant un astfel de cuplu cu o pasiune comună pentru fotbal. Pe de o parte, ea nu se va supăra niciodată că el vrea să se ducă la meci. Pe de altă parte, el nu va scăpa de ea nici acolo.

  Rochia de mireasă Manchester City
  Rochia de mireasă Manchester City - spate

 39. Mireasa de mingi

  Ştiu că se zice „băiat de mingi”, dar ce nu face o femeie îndrăgostită pentru bărbatul ei înnebunit după sport? În acest caz, wiffle ball – varianta de baseball pentru terenuri mici.

  Rochie din mingi de wiffle ball
  Detaliu al rochiei din mingi

 40. Mireasa gonflată

  Un fel de asigurare prenupţială pentru mire că va avea ea grijă să atenueze ciocnirile din căsnicie…

  Mireasa gonflată
  Airbag

 41. Stilul RRR: Rciclează, Recuperează, Refoloseşte

  Să fii prietenoasă cu mediul este una, să arăţi la nunta ta ca o pubelă ambulantă e alta.

  Gary Harvey

 42. Cu patul la altar

  Înţeleg ideea artistului japonez Yohji Yamamoto. Sub rochie e patul, canopia e deasupra, susţinută de un fel de cariatide vii, masculine. Ce nu înţeleg este ce va face mirele cu susţinătorii miresei în noaptea nunţii.

  Yohji Yamamoto

 43. Bunny Bride

  Dacă nu-i va merge căsnicia, măcar să-şi facă o poză pentru un contract cu Playboy.

  Ornella Meneguzzo
  Iepuraş

 44. Dacă-i nuntă, carnaval să fie!

  Voalul mai mult o-ncurcă, dar ce să faci, aşa e tradiţia.

  Jean Paul Gaultier 2014
  Rio Carnival

 45. Show bride

  Are voal şi jartieră? E mireasă! Dacă are spectacol după nuntă, trebuie să se mişte repede şi să aibă puţin de dezbrăcat.

  Mireasa cu jarteaua la vedere
  Mire la service

 46. Rochie de mireasă cu tortul inclus

  „Cin’ se ia cu mine bine, îi dau haina de pe mine”, pare să fie deviza miresei îmbrăcate de creatoarea Lukka Sigurdardottir într-un maglavais de făină, zahăr şi glazură 8)Amazing wedding cake dress by Lukka Sigurdardottir„, articol publicat de NYDailyNews pe 20 ianuarie 2010. Greu de spus ce-a intenţionat creatoarea să realizeze: o mireasă cu tort sau un tort cu mireasă?

  Rochia comestibilă
  Mâncătoare de tort

 47. Rochie de mireasă de unică folosinţă

  Oare şi mireasa este la fel?

  Rochie de mireasă din farfurii de unică folosinţă

 48. O, mireasă, dulce mireasă!

  Patiserul ucrainean Valentyn Shtefano nu s-a mulţumit să coacă o idee originală în legătură cu rochia de mireasă a iubitei sale, a copt pur şi simplu toată rochia. Cum? A plămădit 1500 de prăjiturele, le-a învelit în caramel şi le-a aranjat pe ea 9)Ukrainian pastry chef fashions wedding gown for his bride out of cream puffs” de Matt Hagengruber, articol publicat de Pittsburgh Post-Gazette pe 16 octombrie 2006.

  Arată mai mult a brad de Crăciun împodobit cu dulciuri, decât a mireasă, dar dragostea e oarbă, nu-i aşa?

  Rochia din prăjiturele

 49. Un buchet de mireasă

  Dacă îţi place să ai mâinile libere, poţi să-ţi împleteşti buchetul de mireasă în ţinuta nupţială, în stil hawaian. Nu ştiu cum o să faci când va trebui să arunci buchetul. Dar tare aş vrea să fiu de faţă!

  Yves Saint Laurent 1999
  Aruncarea buchetului de mireasă

 50. Mireasa cu baldachin

  Nu-i place să fie bâzâită.

  Rochie de Jean Paul Gaultier
  Baldachin

 51. Mirese în lenjerie

  „Mai puţin înseamnă mai mult,” spunea poetul Robert Browning, în 1855. Mai puţine cuvinte, mai multă profunzime. Mai puţine detalii, mai mult mister. Mai puţine haine, mai multă… imaginaţie.

  Emperatriz este un brand de lenjerie care şi-a propus să le îmbrace pe mirese. Dar nu prea mult. Uneori mai fac câte o excepţie şi mireasa pare pregătită de nuntă. Sau de noaptea nunţii?

  Emperatriz 2009
  Emperatriz 2010
  Emperatriz 2011

 52. Mirese şi mouse-uri

  Evident, nu mai putem trăi fără un mouse (cu cât mai multe, cu atât mai bine), dar chiar trebuie să oficializăm legătura noastră cu ele? Click pe delete!

  Rochie cu mouse-uri
  Mouse

 53. O rochie care-ţi vine... mănuşă

  Nu îndrăznesc să-mi imaginez cum ar mişuna cele 7000 de degete în jurul miresei în drum spre altar. Artista britanică Susie MacMurray a îndrăznit şi a vrut să ne-arate şi nouă, din moment ce a sacrificat 1400 de mănuşi din latex (numai bune de spălat vase) ca să-şi materializeze viziunea. Atâta timp cât e bine păzită, nu mă tem…

  Rochia din mânuşi de latex

 54. Paza bună trece primejdia rea

  Dacă acest dicton e mai mult decât binevenit în cazul legăturilor sexuale pasagere, care favorizează apariţia bolilor venerice, de ce-ar purta o femeie la nunta ei o rochie confecţionată integral din prezervative? Până şi cei din Shoalhaven, Australia, care au prezentat-o pe „Connie” în incinta Consiliului Local, pentru a atrage atenţia asupra problemelor cauzate de sexul neprotejat, s-au cam simţit stânjeniţi de prezenţa „ei” 10)Condom wedding gown ‘shames region’” de Michelle Webster, articol publicat de Illawarra Mercury pe 7 iunie 2013. Oricum, la întrebarea mea de mai sus nu văd decât un răspuns: ar putea fi potrivită pentru femeile care s-au fript o dată, iar acum suflă şi-n iaurt.

  Rochie din prezervative
  Just Married

 55. Rochie de mireasă cu burta la vedere

  Stai puţin, că nu înţeleg: se pregăteşte de nuntă sau de operaţia cezariană?

  Mireasă însărcinată
  Burta cât un pepene

 56. Dragostea trece, roadele ei rămân

  Artista Heather Briskin s-a trezit într-o bună zi, prin 2004, cu trei bebeluşi şi o mulţime de scutece. Cum se apropia expoziţia de grup cu lucrări contemporane din Hawaii „Textiles & Fiber 2004” şi nu avea ce să îmbrace cu această ocazie, s-a gândit că i-ar sta bine într-o rochie confecţionată exclusiv din scutece de unică folosinţă şi ace de siguranţă. Zis şi făcut… „Baby Formal”, căci aşa se numeşte rochia cu pricina.

  Asta e povestea mea. Povestea din presă spune că exponatul ei, „Baby Formal”, a stârnit râsul, deşi are o şi o idee serioasă, aceea de a asocia rochia de bal sau nuntă cu dependenţa şi incontinenţa 11)Exhibit expands perception of fiber, textile works” de Victoria Gail-White, articol publicat de Honolulu Advertiser pe 15 februarie 2014.

  Rochia din scutece
  Rochia din scutece

 57. Popcorn Fantasy

  A pocnit şi rochia pe ea de fericire!

  Rochia explodată

 58. Nuntă la rece

  Se topesc din priviri.

  André Courrèges 1972
  Nunta oamenilor de zăpadă

 59. Legătură strânsă de iubire

  Cine i-a pus jartiera peste rochie?

  Legată de picioare
  Mireasa fugară

 60. Ard în flăcări pentru tine

  După cum arată rochia, se pare că drumul spre iad trece pe la altar.

  Rochie în flăcări

 61. Horror couture

  Jumulită, ciufulită şi cu ochii înnegriţi. Dacă nu s-a bătut pentru mire cu o altă femeie, nu văd nicio scuză…

  Chanel 2013

 62. Piele şi curele

  Cravaşa a uitat-o în dormitor.

  Alexander McQueen 2011

 63. Văduva neagră

  Dacă vorbim despre păianjen, femela a redefinit „până ce moartea ne va despărţi”. Dar ştii cum spun masculii, nimic nu-i opreşte de la o partidă „intensă”. Vorbeam despre păianjeni?

  Văduva neagră
  Black Widow

 64. Rochie de mireasă din latex

  Orice mireasă vrea să arate suplă în rochia nupţială. Dacă şi este, nu o poate arăta mai bine decât în latex. Dar ar fi de preferat să lase asta pentru fanteziile de după…

  Rochie de mireasă din latex
  Catwoman 1995 no 18

 65. Mireasa fantomă

  Înţeleg femeia căreia îi plac lucrurile dintr-o bucată. Nu văd decât o singură problemă, în momentul în care i se va lua voalul de pe creştet… cu tot cu rochie.

  Mireasa fantomă
  Fantomă

 66. Rochia de bezea

  Îţi aminteşti de Stay Puft (Omul Bezea) din filmul „Ghostbusters”? În „filmul” ăsta este o „ea” şi a făcut victimă un mire.

  Mireasa Bezea
  Stay Puft

 67. Rochia care o simte pe mireasă

  Bubelle este un prototip de îmbrăcăminte, prezentat de Phillips în septembrie 2006. Rochia are senzori care estimează starea de spirit a purtătoarei. Cu cât este mai bună, cu atât se aprind mai multe luminiţe zglobii 12)Bubelle Emotion Sensing Dress” de John Weir, articol publicat în CrunchWear pe 2 noiembrie 2007.

  Astfel, orice mireasă devine luminoasă instant. Trebuie doar să se simtă bine. (Dacă poate, fiindcă pantofii ăia n-au fost tocmai o alegere bună.)

  Bubelle
  Bubelle cu mai multe lumini aprinse

 68. Jumătate animal, jumătate vegetal

  Ai grijă să nu calci mireasa pe coadă. S-ar putea să o doară.

  Rochie lăţoasă
  Ăsta e mirele potrivit!

 69. Mireasa extraterestră

  „Iubito, parcă eşti din altă lume!”

  Mireasa extraterestră
  Quark

Dacă crezi că lista se opreşte aici, te înşeli. Imaginaţia oamenilor e infinită.

Se spune că frumuseţea este în ochii celui care priveşte. Chiar dacă ar avea un izvor comun de inspiraţie, fiecare idee trece prin alambicul personalităţii celui care creează, după care intră în alambicul personalităţii celui care o apreciază. Nu putem vorbi de obiectivitate nici într-un caz, nici în altul.

Perspectiva nunţii îţi răvăşeşte în minte o mulţime de idei disparate, unele practice, altele fanteziste, unele de bun-simţ, altele absurde… E greu să le împleteşti pe toate, ca pe nişte fire, în ţesătura unei rochii perfecte pentru tine. Tot ce poţi să faci, însă, e să le laşi să se aştearnă singure pe structura personalităţii tale şi să te îmbrace cât mai frumos cu putinţă în mireasă.

Silvia Velea
Articol scris exclusiv pentru Miratico de Silvia Velea
Silvia Velea este o scriitoare fascinată de frumuseţea vieţii.

Sugestii pentru continuare:
clog
7 încălţări la modă printre femei cu secole în urmă
O trecere în revistă a celor mai spectaculoase încălţări pentru doamne şi domnişoare de-a lungul veacurilor
Heidi Klum Halloween
Heidi Klum - Regina petrecerilor de Halloween
Istoria completă a petrecerilor organizate de Heidi Klum pentru Halloween, mereu surprinzătoare de la o ediţie la alta

Referinţe

Referinţe
1 The ultimate Valentine’s Day bouquet: Chinese man proposes to girlfriend with dress made from 9,999 real red roses” de Sadie Whitelocks, articol publicat de Daily Mail pe 14 februarie 2012
2 Chinese Man Proposes to Girlfriend with Dress Made From 9,999 Roses” de Lori Zimmer, articol publicat de Ecouterre pe 24 februarie 2012
3 12 Of The Most Expensive Designer Wedding Dresses” de Amanda Lauren, articol publicat de The Richest pe 16 decembrie 2014
4 Becoming: The Photographs of Clementina, Viscountess Hawarden” de Carol Mavor, carte publicată de Duke University Press în 1999
5 Big Fat Gypsy Weddings” în Wikipedia
6 Cause and Effect (Maria Mena album)” în Wikipedia
7 And the bride wore blue: Bury woman marries wearing Manchester City wedding dress” de Mike Keegan, articol publicat în Manchester Evening News pe 28 decembrie 2011
8 Amazing wedding cake dress by Lukka Sigurdardottir„, articol publicat de NYDailyNews pe 20 ianuarie 2010
9 Ukrainian pastry chef fashions wedding gown for his bride out of cream puffs” de Matt Hagengruber, articol publicat de Pittsburgh Post-Gazette pe 16 octombrie 2006
10 Condom wedding gown ‘shames region’” de Michelle Webster, articol publicat de Illawarra Mercury pe 7 iunie 2013
11 Exhibit expands perception of fiber, textile works” de Victoria Gail-White, articol publicat de Honolulu Advertiser pe 15 februarie 2014
12 Bubelle Emotion Sensing Dress” de John Weir, articol publicat în CrunchWear pe 2 noiembrie 2007

Ţi-a plăcut articolul? Acum e rândul tău. Ne faci o mare bucurie dacă îl recomanzi şi prietenilor:

Şi nu uita să ne scrii părerea ta într-un comentariu – chiar ne interesează!

2 comentarii la „69 de idei trăznite pentru rochia de mireasă”

Care este cea mai ciudată rochie de mireasă pe care ai văzut-o?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *