Arhive etichete: Lego

Ghidul cumpărătorului de Lego

Creativitatea înseamnă pur şi simplu conectarea unor lucruri.


Dacă eşti părinte, îţi doreşti tot ce e mai bun pentru copilul tău. Vrei să fie sănătos, vesel, inteligent, creativ, cuminte, răbdător, ordonat, ascultător, politicos… (Se pare că poţi alege numai cinci.)

Sunt multe lucruri care îl pot ajuta să crească frumos. Joaca este principala sa activitate. Aşa că e grozav când poţi îngloba „drojdia” în joacă.

Jocurile creative sunt printre cele mai importante. Iar Lego este regele lor. Copiilor le place foarte mult, părinţii sunt încântaţi că le stimulează mintea şi creativitatea. Nu e de mirare că vrei să cumperi jocuri Lego copiilor: ai tăi, ai altora, ba chiar şi celui din tine.

Doar că atunci când te trezeşti în faţa ofertei de Lego din magazin, eşti cam în ceaţă. Sunt atât de multe seturi!

Chiar e păcat să alegi cum s-o nimeri. Mai ales că multe seturi nu-s tocmai ieftine. Plus că, pe termen lung, unele le poţi combina între ele. Dar există o speranţă: după ce citeşti cele ce urmează, o să ţi se pară mult mai simplu!

Citește în continuare Ghidul cumpărătorului de Lego

18+ recorduri uluitoare cu piese Lego (fără exagerare)

Este o mare ispravă pentru mine că mi-am depăşit propriul record mondial.


Când auzi Lego, te gândeşti în primul rând la acele cărămizi micuţe, pentru îmbinat. Poţi face din ele tot felul de jucării. Nu sună ca o sursă bună pentru recorduri.

Şi totuşi, recordurile sunt frecvente în lumea Lego. Chiar şi firma Lego este un record în sine: cel mai mare producător de jucării din lume. Nu ar fi ajuns la acest nivel fără un cult pentru performanţă şi autodepăşire.

Dar lăsând deoparte succesele de business, piesele astea micuţe au condus la nişte recorduri absolut uluitoare. Dacă zici că exagerez, stai să-ţi arăt câteva şi apoi mai vorbim!

Citește în continuare 18+ recorduri uluitoare cu piese Lego (fără exagerare)

Lego – 25 de paşi surprinzători către succes

Un aspect distinct şi un set simplu de caracteristici conduc la un brand extrem de flexibil.


Cu toţii am fost fascinaţi, măcar la un moment dat, de Lego. Piesele alea mici au ceva paradoxal: poţi să faci din ele orice, deşi nu seamănă foarte bine cu nimic. Dar tocmai aici e magia! Practic, din piesele Lego poţi face un „schelet” pentru imaginaţie. Iar copiii se pricep de minune la asta!

Dar ce ştii despre Lego? Nişte piese care se îmbină, se vând în seturi, toţi copiii le vor şi… cam atât.

Indiferent dacă îţi place să te joci cu Lego sau nu, ceea ce urmează te va interesa. Pentru că Lego nu înseamnă doar joacă. Înseamnă şi familie, afaceri, invenţii, calculatoare, matematică, cinema, creativitate, nebunii…

Citește în continuare Lego – 25 de paşi surprinzători către succes